top of page
ByAnnika (470).jpg

JULLIE GAAN TROUWEN

Gefeliciteerd! Deze bijzondere dag verdient het om mooi vastgelegd te worden. Foto's die je terugbrengen naar de sfeer en het gevoel van die dag. De grote momenten, maar ook de details en de meer subtiele emoties. En de gasten? Die worden natuurlijk ook vastgelegd! 

 

Houden jullie van stijlvolle, warme foto's met een editorial randje en een professionele en ontspannen trouwfotograaf die met jullie meedenkt en jullie op je gemak stelt? Dan zit je bij mij goed!

Bevalt het wat jullie lezen en zien? Vul dan het contactformulier in! Dan doen we meteen een datumcheck en plannen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. Ik ben nieuwsgierig naar jullie en jullie wensen! Is het een "I do" van beide kanten, dan leggen we de datum vast. 

Wacht niet te lang! Omdat ik persoonlijke aandacht en kwaliteit belangrijk vind, neem ik maar een beperkt aantal bruiloften per jaar aan.

 

"Waanzinnig! We hebben de foto's met een grote glimlach bekeken. Alsof je de dag opnieuw beleeft. Het is nog mooier dan we hadden gehoopt!"

M & J 

PRIJZEN

VANAF 2097 - 6 UUR FOTOGRAFIE

Inclusief:

  • ​Kennismaking- en voorbereidingsgesprek

  • 250 foto's in hoge resolutie in een online fotogalerij

  • Zorgvuldige nabewerking

  • Reiskosten binnen Nederland

  • Minialbum verticaal

ByAnnika (412).jpg
bottom of page