top of page
Annika Vervoort

Hi, ik ben Annika!

De fotograaf achter By Annika Photography. Ik geloof dat de beste foto's genomen worden als de koppels zich op hun gemak voelen, ontspannen zijn en plezier hebben. De eerste tien minuten zijn altijd wat onwennig, maar daarna is het vooral heel leuk!

 

Ik besteed veel aandacht aan details, de emoties en leg ieder moment van jullie dag vast, vanaf het klaarmaken tot aan het feest. 

Daarnaast ben iemand met een gezonde dosis "joie de vivre", vriendelijk, flexibel, meedenkend en professioneel. Mijn zorg: jullie ontzorgen op de grote dag en een onvergetelijke herinnering in beeld achterlaten. Dit doe ik in mijn geheel eigen stijl: dromerig, warm en met een editorial randje. Foto's die je aan de muur kunt hangen!

 

En wat is er nu leuker dan uiteindelijk je foto's in een album of in een mooie print aan de muur terug te zien? Ik verkoop daarom de meest prachtige exclusieve en hoogwaardige producten!


MORE ABOUT ME - PERSONAL

Fotografie was achteraf altijd mijn eerste liefde! Zelfs als kind wilde ik al de perfecte foto maken, terwijl mijn broers moesten wachten tot ik het juiste beeld had gemaakt. Geen zorgen, mijn tempo ligt tegenwoordig een stuk hoger :-) Soms verlies je je eerste liefde uit het oog totdat die weer in je leven opduikt. Dat gebeurde toen ik een camera voor mijn verjaardag kreeg. Sindsdien ben ik non stop aan het fotograferen. Ik heb mijn vaste baan opgezegd en ben voor mezelf begonnen! En ik geniet van iedere seconde. 

Naast fotograaf ben ik moeder van 2 heerlijk ondernemende meisjes (4 en 6 jaar). Zij maken dat geen dag saai is. Ik hou daarnaast enorm van langdurig tafelen met vrienden en ben dan ook graag in landen als Spanje en Italië te vinden. Wil je daar trouwen? I'm your girl!

Favoriete drankje: een goede cappuccino in de ochtend!

Favoriet eten: ceviche 

Favoriete vakantieland: daar waar de zon schijnt en het eten goed is. Het liefst reis ik de wereld rond, maar sinds ik kinderen heb, zijn de bestemmingen toch iets kindvriendelijker geworden.

Talen: Nederlands, Engels en Spaans

Droom: Heb je even? 1) Een groot gezin. In de zomer verwachten we ons derde kindje, dus ik kan wel zeggen dat die droom uitgekomen is 2) Passie en werk combineren en daarbij reizen/avontuur ervaren. Check! 3) Ooit op een woonboot in A'dam wonen.

Wil je meer over mij weten? Bekijk onderstaande video of volg me op Instagram. Daar deel ik meer over mijn laatste werk en mijzelf.

Behind the scenes

Behind the scenes

Video afspelen
bottom of page